Acasă Actualitate Un sindicalist a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei întâlniri informale...

Un sindicalist a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei întâlniri informale cu ministrul Sănătăţii

-

Ministerul Sănătății anunță că, în timpul întâlnirii informale dintre Sorina Pintea, ministrul Sănătății și reprezentanții sindicatelor din domeniu, unui reprezentant al Confederației Sindicale Meridian, cunoscut cu afecțiuni cardiace, i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio- respirator.

Secretarul de stat, dr. Cristian Grasu, dr. Tiberiu Brădăţan, subsecretar de stat și președintele Federației Ambulanță Gheorghe Chiş, care participau la întâlnire, au începând manevrele de resuscitare, continuându-le până la sosirea echipajelor specializate.

La fața locului au ajuns 2 echipaje medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Bucuresti-Ilfov care, sub coordonarea secretarului de stat, au continuat resuscitarea până la stabilizarea pacientului. După resuscitarea cu rezultat pozitiv, pacientul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată...

Bancul zilei

Un polițist oprește un student pe stradă pentru a-i verifica actele: Așa, văd că nu lucrăm….Așa este.Înseamnă că trândăvim...