10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandal la Spitalul de Arși din București: Medicii au descoperit că nu au asigurările plătite

Scandal la Spitalul de Arși din București: Medicii au descoperit că nu au asigurările plătite

Situaţie halucinantă la Spitalul de Arsuri din Capitală! Medicul Camelia Roiu acuză că, recent, a descoperit că nu i-au fost plătite asigurările la Casa de Sănătate şi Casa de Pensii.

,,Din declarațiile actualei direcţiuni, am înțeles că acești bani au fost folosiți pentru plata furnizorilor. Mă întreb cum e posibil ca, acum o lună, spitalul să figureze cu datorii pe site-ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc. Poate pentru că statul hoț și impotent s-a hotărât să șteargă iarăși urmele marilor datornici. Şi mă mai întreb cum o să fie, în eventualitatea în care o să ajung pe o targă, într-un spital. O să mă lase acolo, pentru că nu sunt asigurată, deși mie mi s-au oprit banii din salariu”, a atras atenţia medicul Camelia Roiu.  „Spitalul are datorii de 3 milioane de lei. E nevoie de un management acolo pentru că și pacienții vor avea de suferit”, a spus Vasile Barbu, președintele asociației de pacienți, prin telefon la Realitatea TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS