Acasă Actualitate Olt: Un bărbat de 31 ani s-a aruncat de la etaj

Olt: Un bărbat de 31 ani s-a aruncat de la etaj

-

 

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt a fost solicitat să intervină duminică-dimineața, 11 februarie 2018, fiind sesizat faptul că un bărbat s-a aruncat de la fereastra apartamentului.
 „Apelul la 112 a fost făcut duminică dimineața, în jurul orei 08:34. Victima are 31 ani, este vorba de un bărbat din Slatina care s-a aruncat de la locuința sa și a fost găsit inconștient. Pacientul a fost dus în stare comatoasă la Spitalul Slatina. Pacientul este cunoscut cu afecțiuni psihice, suferea de schizofrenie și a amenințat că se va omorî, le-a spus rudelor acest lucru. Nu știu dacă a mai avut tentative de suicid, ceea ce am aflat de la colegii mei este că ar mai fi plecat de la domiciliu, avea astfel de porniri”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Olt, medicul Alina Duminică.
Starea pacientului este în continuare gravă și, deși s-a luat în calcul varianta transferului la un alt spital, deocamdată starea sa nu permite transportul.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.