22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIonuț Lupescu va candida la președenția FRF

Ionuț Lupescu va candida la președenția FRF

Ionuţ Lupescu  în vârstă de 49 de ani  va candida la preşedinţia FRF.

„M-am hotărât să intru în această luptă fiindcă foarte multă lume mi-a cerut să facem ceva pentru fotbalul românesc. În zilele următoare voi face și o conferință de presă pentru a oferi detalii. Mi-am încheiat socotelile cu UEFA, urmează să plec și prin țară pentru a discuta cu membrii afiliați.De asemenea, în perioada următoare o să prezint detalii și despre echipa cu care intenționez să lucrez. Oricum, conform statutului, președintele are dreptul să propună secretarul general, iar pentru această variantă am deja în minte câteva persoane”, a confirmat Ionuţ Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuț Lupescu este în prezent director în Cadrul Comisiei Tehnice de la UEFA. Fostul internațional a jucat în campionatul românesc, în prima divizie, în perioadele 1986-1990, 1998-2000 și 2000-2002, de fiecare dată numai la Dinamo. Fostul mijlocaș are 183 de meciuri și 25 de goluri în Liga I. În palmares, are 3 titluri de campion al României, 3 Cupe ale României, Cupa Germaniei cu Bayer Leverkusen și un titlu în Arabia Saudită, cu Al Hilal. Lupescu a adunat 74 de selecții la echipa națională, marcând de 6 ori (a debutat la „națională” pe 3 februarie 1988, în Israel – România 0-2).

Actualul președinte, Răzvan Burleanu, este convins că va câștiga alegerile, el mizând deja pe 210 voturi, după cum a anunțat luni, 5 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS