6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlertă meteo: Ninsori viscolite până luni dimineaţa

Alertă meteo: Ninsori viscolite până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de viscol şi precipitaţii, predominant ninsori, pentru cea mai mare parte a Munteniei şi Dobrogei. Alerta meteo este valabilă începând de duminică, de la ora 6:00, până luni, la ora 4:00.

„În intervalul menţionat în sudul şi în estul Munteniei, precum şi în cea mai mare parte a Dobrogei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ (10…15 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local mai consistent îndeosebi în judeţele Călăraşi şi Constanţa”, informează ANM.

Meteorologii precizează că vor fi şi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

„Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută. Pe litoral rafalele vor depăşi 60…65 km/h, dar precipitaţiile vor fi mixte”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS