8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate 50 grame de canabis, descoperite la Otopeni, în bagajul unui eleveţian

50 grame de canabis, descoperite la Otopeni, în bagajul unui eleveţian

Polițiștii de frontieră și inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni au depistat un cetăţean elveţian care intenţiona să introducă în România 51,20 grame canabis, în bagajul personal.

Potrivit unui comunicat al IGPFR, în data de 08 februarie 2018, la ora 17.02, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Zurich (Elveţia), cetățeanul elvețian D.A.J., în vârstă de 40 ani. La controlul documentelor s-a stabilit ca bărbatul în cauză este rezident în România.

Echipa comună, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care a fost descoperită, o pungă de plastic transparentă ce conține o substanță vegetală de culoare maro-verzuie, având greutatea de 51,20 grame brut, despre care persoana în cauză a declarat că este canabis.

Întreaga cantitate de substanţă vegetală a fost transmisă spre expertizare, confirmându-se faptul ca substanta este canabis.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic ilicit de droguri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...