17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn turist român a fost împușcat la New York

Un turist român a fost împușcat la New York

Adrian Burduja, un turist român, care se plimba cu bicicleta în Manhattan, în apropiere de Empire State Building, a fost împușcat, duminică, în spate în timpul unei răfuieli între doi interlopi, informează realitatea.net.
În total trei bărbați, printre care și turistul român în vârstă de 29 de ani, au fost împușcați, relatează New York Daily News.
Incidentul a avut loc în fața unui magazin de băuturi, după o răfuială între doi rivali. La un moment dat, unul dintre ei a scos un pistol și a tras mai multe focuri de armă, rănind doi martori la incident, dar și un turist român aflat pe bicicletă.
Abdoulaye Kane, de 25 de ani, și Ahmend Kabia, de 43 de ani, se aflau în fața magazinului când au fost împușcați în braț, respectiv în umăr. Adrian Burduja, un turist român de 29 de ani, trecea prin zonă pe bicicletă și a fost lovit în spate de un glonț.


Toți cei trei bărbați au fost duși la spital și sunt în stare stabilă, a anunțat poliția din New York, într-o conferință de presă. Martorii povestesc că au fost trase patru focuri de armă, iar mulțimea de pe stradă s-a panicat, potrivit digi24.ro.
Poliția a mai precizat și că atacatorul nu a fost arestat și a fugit de la locul faptei, dar că a fost dat în urmărire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS