Acasă Actualitate Protest mut, duminică, în Polonia, Germania, Cehia şi România: "Justiţia furată"

Protest mut, duminică, în Polonia, Germania, Cehia şi România: „Justiţia furată”

-

Un protest international fata de „politica de control si dictatura, fata de violarea Constitutiei, violarea principiilor democratice si a conventiilor Uniunii Europene” este programat, duminica, la ora 14.00, in 40 de orase ale Poloniei, in Berlin, Praga, iar in Romania, in Bucuresti si Cluj, informează HotNews.ro. Protestul, organizat de Coruptia ucide, are menirea sa atraga atentia asupra pericolelor „neo-dictaturilor care planeaza asupra tarilor din estul Europei prin politizarea justitiei si alte proiecte de legi nedemocratice”, arata pe pagina de Facebook a evenimentului„Justitia furata – Protest International in 4 tari”.
Potrivit paginii evenimentului, intre 14.00 si 14.20, manifestantii se vor strange in grupuri intr-un loc central si vor afisa o foaie de hartie sau o pancarta cu sloganul „Justitia furata” si numele orasului/localitatii din care sunt. De asemenea, acestia isi vor acoperi ochii si gura.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gândacul din calea autostrăzii Sibiu Piteşti, momit cu feromoni

Ministrul Fondurilor Europene susține că se poate rezolva inclusiv problema protejării gândacului pentru care Comisia Europeană a cerut explicaţii. Există soluţii pentru...