13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtest în Piaţa Universităţii | Incidente între protestatari şi jandarmi/ Manifestanţii au blocat Bulevardul Magheru

Protest în Piaţa Universităţii | Incidente între protestatari şi jandarmi/ Manifestanţii au blocat Bulevardul Magheru

Câteva mii de persoane participă la mitingul din Piaţa Universităţii. În Pasajul Universităţii au avut loc incidente între jandarmi şi protestatari, după ce forţele de ordine au format un cordon şi au încercat să oprească oamenii să urce pe scările care duc la Universitate, anunţând că sunt măsuri de ordine. Bulevardul Magheru a fost ocupat de cei prezenţi la miting, după ce cordonul format de jandarmi, pe carosabil, a fost rupt, scrie Mediafax.

Circa 7000 de oameni protestează la Universitate

Circulaţie restricţionată în Piaţa Universităţii, precum şi pe arterele cuprinse între Rosetti – Universitate Colţei- Universitate Calea Victoriei – Universitate Romană – Universitate.

Protestatarii au blocat Bulevardul Magheru, după ce au reuşit să rupă cordonul de jandarmi

După ce mai mulţi protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii care asigură ordinea în Piaţa Universităţii, aceştia au reuşit să rupă cordonul şi să pătrundă pe carosabil.

Circulaţia pe Bulevardul Magheru este blocată, în zona Piaţa Universităţii.

Incidente au fost şi la Pasajul Universităţii, între jandarmi şi protestatari, unde mai mulţi oameni au forţat cordonul format de forţele de ordine pentru a ajunge la miting, scrie Mediafax.

Sute de oameni protestează, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Universităţii faţă de modificările aduse legilor justiţiei.

Jandarmeria Română a anunţat deja că a mobilizat echipe ale forţelor de ordine din mai multe judeţe pentru a asigura ordinea la miting.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS