6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate SUA: Cuplul care şi-a torturat cei 13 copii, pus sub acuzare

SUA: Cuplul care şi-a torturat cei 13 copii, pus sub acuzare

-

David și Louise Turpin sunt acuzaţi de tortură şi riscă zeci de ani de închisoare. O adolescentă, de 17 ani, a scăpat dintr-o casă din Perris, California, duminică, unde a fost ținută în captivitate alături de cei 12 frați și surori în condiții mizerabile potrivit poliției. Ostaticii au vârste curprinse între 2 și 29 de ani, potrivit Washington Post. Procuratura statului american California a oferit detalii din ancheta celor doi părinţi care şi-ai ţinut captivi, în condiţii inumane, cei 13 copii. Victimele, cu vârste cuprinse între 2 şi 29 de ani, erau ţinute în lanţuri şi înfometate în locuinţa insalubră, relatează BBC. Adolescenta, care a reuşit să alerteze poliţia, a povestit că şi-a plănuit evadarea timp de doi ani.
Autoritățile au ajuns în casa şoţilor Turpin unde au găsit mai mulți copii legaţi de paturi cu lanțuri și lacăte “în condiții mizerabile”, se arată într-un comunicat Departamentul Poliţiei din Riverside. Părinții, David Allen Turpin, de 57 de ani, și Louise Anna Turpin, de 49 de ani, au fost arestați în baza acuzațiilor de tortură și de pericol pentru copii. Cauțiunea lor este stabilită la 9 milioane de dolari fiecare. Ei au fost “incapabili să ofere imediat un motiv logic” de ce copiii lor au fost legați și torturaţi, au spus autoritățile.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.