Acasă Actualitate Circulația pe toate sectoare de drum național din județele Tulcea și Constanța...

Circulația pe toate sectoare de drum național din județele Tulcea și Constanța a fost redeschisă

-

Îmbunătățirea condițiilor meteorologice în mai multe zone din județele Tulcea și Constanța a permis redeschiderea circulației pe mai multe drumuri care au fost închise ieri din cauza ninsorilor, vântului puternic și vizibilitații reduse.
La această oră au fost deschise, cu restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone toate cele 4 sectoare de drum național din județele Tulcea și Constanța, după cum urmează:
– DN 22 (Isaccea – Somova) județul Tulcea, între km 141+995 – km 164+635.
– DN 22A (Cătăloi – Hârșova) județele Tulcea și Constanța, între km 0+000 – km 85+925,
– DN 22D (Horia – Ciucurova) județul Tulcea, între km 40+000 – km 52+000,
– DN 22F (Horia – Nalbant) județul Tulcea, între km 0+000 – km 13+900.
Se mențin restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și pe următoarele sectoare de drum național:
– DN 22 (Smârdan – Ovidiu) județele Tulcea și Constanța, între km 86+356 – km 287+456,
– DN 22D (Măcin – intersecția cu DN 22) județul Tulcea, între km 0+000 – km 81+287,
– DN 22E (Garvan – I.C. Brătianu) județul Tulcea, între km 0+000 – km 14+260,

Reprezentanții CNAIR SA acționează în permanență în regiunile care s-au aflat sub incidența codului portocaliu, acolo unde se circulă în continuare în condiții de iarnă.

Conducătorii auto trebuie să conducă prudent, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile meteorologice și de trafic din zonele tranzitate.

Ieri mai multe sectoare de drum național au fost blocate de autotrenuri neechipate corespunzător care au îngreunat accesul utilajelor de deszăpezire și deplasarea celorlalți participanți la traficul rutier.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, de pe pagina web, caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.