15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi răniți într-un accident rutier la Caracal

Doi răniți într-un accident rutier la Caracal

Trei autoturisme au fost implicate în urmă cu puţin timp într-un accident rutier în localitatea Caracal. Accidentul s-a soldat cu doi răniţi, şoferii celor două autoturisme aflate în trafic, care au lovit un al treilea autovehicul parcat. Unul dintre şoferi este încarcerat, iar la faţa locului a fost chemat un echipaj SMURD. Al doilea şofer a fost rănit uşor, având un hematom la mâna stângă.

UPDATE: 18.00

În urma cercetărilor la fața locului polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani din Caracal în timp ce conducea un autoturism într-o intersecție ar fi efectuat viraj la stânga, fără a se asigura corespunzător și a intrat în coliziune cu autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers și care se afla în depășirea primului autotuism. În urma impactului, primul autourism a ricoșat într-un autoturism oprit.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Băbatul de 47 de ani care a fost transportat la spitalul din Caracal a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral sever și a fost tranferat la Spitalul Municipal din Craiova.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS