23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Prognoza meteo în Oltenia

Prognoza meteo în Oltenia

-

În prima parte a lunii ianuarie, vremea se va răci accentuat în toate regiunile țării, potrivit unei informări a Direcţiei Agricole Dolj. În sudul și sud-vestul țării, temperaturile se vor situa ușor sub media climatologică. În  a doua jumătate a lunii, vremea va continua să se răcească, urmând să devină geroasă în majoritatea zonelor țării.
Temperaturile minime vor coborî până la -20˚C. Precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare, urmând să își facă apariția fenomenul de viscol. Cantitățile totale de precipitații vor fi în luna ianuarie, în general, excedentare  în cea mai mare parte a teritoriului, norma climatologică fiind în Oltenia de 57 l/mp.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.