16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Peste 100 de intervenţii ale salvamontiştilor în ultima zi a anului si...

Peste 100 de intervenţii ale salvamontiştilor în ultima zi a anului si in noaptea de Revelion

-

foto Economica.net
foto Economica.net

Cele mai multe apeluri de urgenţa au fost pentru Predeal şi pentru municipiul Braşov, scrie News.ro, preluat si de Economica.net.

„Un final de an în forţă pentru salvamontişti – din nou peste 100 de acţiuni de salvare în ultimele 24 de ore”, spun reprezentanţii Salvamont România, scrie News.ro. 

Prin Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit, în ultima zi din an, 83 de apeluri de urgenţă: 11 apeluri pentru Salvamont Predeal, trei apeluri pentru Salvamont Caraş-Severin – Băile Herculane, şapte apeluri pentru Salvamont Sinaia, două apeluri pentru Salvamont Uricani, 13 apeluri pentru Salvamont municipiul Braşov, opt apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Gorj, şase apeluri pentru Salvamont Buşteni, două apeluri pentru Salvamont Harghita, patru apeluri pentru Salvamont Lupeni, trei apeluri pentru Salvamont Cavnic, patru apeluri pentru Salvamont Sibiu, două apeluri pentru Salvamont Alba, şase apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa, şapte apeluri pentru Salvamont Prahova, patru apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Bihor şi un un apel pentru judeţul Prahova, restul urgenţelor fiin anuntate direct echipelor Salvamont.

De asemenea s-au mai primit 45 de apeluri prin care se solicitau informaţii despre zona montană, mai informeaza Economica.net.

 

Ramona OLARU
Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.