17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAI: 14 persoane au ajuns la spital din cauza unor accidente provocate de petarde

MAI: 14 persoane au ajuns la spital din cauza unor accidente provocate de petarde

În ziua de 31 decembrie 2017, polițiștii au confiscat articole pirotehnice în valoare de peste 47.634 lei, fiind constatate 191 de infracțiuni pentru încălcarea regimului materiilor explozive. Totodată, 14 persoane au ajuns la spital din cauza unor accidente provocate de folosirea imprudentă a materialelor pirotehnice, se arată într-un comunicat emis, astăzi, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

La rândul lor, Pompierii au intervenit la 955 solicitări, dintre care 82 pentru incendii și trei pentru descarcerare, iar echipajele S.M.U.R.D. au răspuns la 768 solicitări pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

De asemenea, la nivel național, în ultima zi a anului, au fost efectuate 6 misiuni aero-medicale pentru salvarea a 7 persoane care au fost transportate la unități medicale specializate, în condiții de siguranță, se mai precizează în comunicatul MAI.

În ceea ce privește situația la frontiere, în ultimele 24 de ore au trecut prin punctele de trecere a frontierei aproape 74.000 de persoane și 14.711 autovehicule.

La această oră nu sunt restricții de circulație sau drumuri închise, a mai anunţat Ministerul Afacerilor Interne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS