23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Kim Jong Un avertizează Statele Unite că are butonul nuclear pe birou

Kim Jong Un avertizează Statele Unite că are butonul nuclear pe birou

-

Presedintele nord-coreean Kim Jong Un a avertizat, luni, Statele Unite ca are „butonul nuclear pe birou”, pe care l-ar putea folosi in cazul in care Coreea de Nord va fi amenintata. Liderul de la Phenian a adaugat ca este „deschis la dialog” cu Coreea de Sud, potrivit HotNews.ro, care citează Reuters.

Dupa un an dominat de o retorica agresiva si o tentativa de escaladare a tensiunilor asupra programului de arme nucleare din Coreea de Nord, Kim Jong Un si-a folosit discursul televizat de Anul Nou pentru a declara Coreea de Nord „o putere nucleara iubitoare de pace si responsabila”.

„Cand vine vorba de relatiile Coreea de Nord – Coreea de Sud, ar trebui sa reducem tensiunile militare in Peninsula Coreeana, pentru a crea un mediu pasnic. Atat nordul, cat si sudul ar trebui sa depuna eforturi”, a mai afirmat Kim Jong Un.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.