6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Incendiu într-o parcare supraetajată din Liverpool: Sute de maşini au luat foc

Incendiu într-o parcare supraetajată din Liverpool: Sute de maşini au luat foc

-

Sute de autovehicule au fost distruse în urma unui incendiu care a izbucnit în noaptea de anul nou, într-o parcare din Liverpool, iar zeci de oameni aflaţi în clădirile din apropiere au fost evacuaţi, relatează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Potrivit Poliţiei britanice, incendiul a izbucnit în parcarea Kings Dock, care are o capacitate totală de 1.600 de locuri, iar toate maşinile aflate în parcare au fost distruse. Toate evenimentele care urmau să se desfăşoare în zonă au fost anulate.

Reprezentanţii Serviciilor de Urgenţă au precizat că, în urma investigaţiilor preliminarii, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit provocat la unul dintre autovehicule.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.