17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDubai: Spectacolul laser de Anul Nou intra in Cartea Recordurilor

Dubai: Spectacolul laser de Anul Nou intra in Cartea Recordurilor

Joc de laser, in Dubai (Foto Jurnalul.ro)
Joc de laser, in Dubai (Foto Jurnalul.ro)

Dubai a sarbatorit trecerea dintre ani cu un impresionant spectacol de sunet si limini care a facut sa straluceasca turnul Burj Khalifa, cel mai inalt din lume. Show-ul a fost atat de extraordinar, incat a intrat in Cartea Guiness a recordurilor, scrie Jurnalul National.

 Daca pana acum, Dubai organiza, in noaptea de Anul Nou, focuri de artificii de o spectaculozitate care sfida imaginatia, 2018 a fost intampinat cu spectacol laser care a luminat cea mai inalta constructie din lume, turnul Burj Khalifa.

Dupa numaratoarea inversa, turnul de 828 metri a prins parca viata sub lumina laserelor in culorile Emiratelor arabe unite, EAU (verde, alb, negru si rosu), cu portretul fondatorului EAU, seicul Zayed ben Sultan Al-Nahyane si inscriptia 2018. Proiectiile laser au fost acompaniate de muzica.

Show-ul va intra in Cartea Guiness a recordurilor la capitolul „cel mai mare spectacol laser si audio proiectat pe o singura cladire”.

Precedentul record a fost inregistrat la Hong Kong in 2013. Jocul laserelor a acoperit o suprafata de pete 46.000 metri pastrati.La Dubai s-au depasit 109.000 metri patrati, scrie Jurnalul.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS