16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMihai Tudose despre ancheta Corpului de control la Tarom: Dosarul a fost trimis la Parchet

Mihai Tudose despre ancheta Corpului de control la Tarom: Dosarul a fost trimis la Parchet

Dosarul întocmit în urma anchetei facute de Corpul de control al prim-ministrului la Tarom a fost trimis la Parchet, a anuntat premierul Mihai Tudose. Seful Executivului a mai precizat că raportul in urma controlului facut de Corpul de control al premierului la CFR nu este finalizat.

„Vesti de la ce s-a gasit la Tarom probabil ca o sa aflati de pe la Parchet, unde s-a trimis dosarul. Este inimaginabil si nu pot sa va spun mai mult, fiindca este un dosar in curs, frizeaza orice imaginatie saltareata ce s-a gasit acolo”, a declarat Tudose, intr-un interviu difuzat la o televiziune.

„La CFR inca nu este gata raportul, dar, din ce am auzit, tot de la Parchet o sa aflati noutati”, a adaugat Tudose.

Intrebat daca, de la inceputul anului 2017, Corpul de control al premierului a identificat foarte multe lucruri rele in anumite zone pe care le-a controlat, seful Executivului a raspuns: „Cateva, da, rele si foarte rele”. Potrivit lui Mihai Tudose, Corpul de control al prim-ministrului nu este „agentia de publicitate a Guvernului”, ca sa faca public tot ceea ce analizeaza. „Si atunci cand ceva este bine, e in regula. (…) Cand ceva este rau si pleaca la zonele celelalte, iar nu mai putem comenta, fiindca sunt dosare deja pe rol”, a incheiat primul ministru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS