10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAugustin Lazăr: E un impas al Inspecției Judiciare; este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei

Augustin Lazăr: E un impas al Inspecției Judiciare; este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, susține că în prezent există un impas al Inspecției Judiciare (IJ) și că este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei.
Declarația a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut o înregistrare despre presupuse presiuni care ar fi fost exercitate de către procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, asupra unui procuror inspector.
„Am putea spune că, din păcate, e un impas al Inspecției Judiciare, care se află într-o situație fără precedent și care trebuie analizată de către CSM, urmând ca să se aprecieze care ar fi măsurile manageriale cele potrivite de ieșire din acest impas. Este fără precedent ca inspectorii judiciari să se înregistreze între ei”, a declarat Augustin Lazăr, joi, înainte de ședința CSM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS