Acasă Actualitate O a treia arestare în ancheta atentatului de la metroul londonez

O a treia arestare în ancheta atentatului de la metroul londonez

-

Poliția britanică a anunțat arestarea celui de-al treilea suspect în ancheta privind atentatul comis în, vinerea trecută, la metroul din capitala Regatului Unit.
30 de persoane au fost rănite. Suspectul este un tânăr în vârstă de 25 de ani, reținut în orașul galez Newport, potrivit Euronews.
Alți doi indivizi, reținuți sâmbătă, rămân în custodia autorităților.
Cei 3 sunt acuzați că au detonat o găleată cu substanțe expozive și cuie, lăsată într-o garnitură de metrou aglomerată, la o oră a de vârf a dimineții.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.