10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateWizz Air reduce numărul zborurilor de pe Aeroportul din Bănie

Wizz Air reduce numărul zborurilor de pe Aeroportul din Bănie

Compania aeriană Wizz Air a decis să reducă numărul zborurilor operate de pe Aeroportul din Craiova către destinațiile Londra – Luton, Barcelona, Madrid, Bologna, Roma și Milano, pentru orarul de iarnă 2017-2018. De asemenea, cursa Craiova – Liverpool va fi eliminată începând cu 1 noiembrie 2017.
Cea mai recentă dată de la care Wizz Air scade frecvența zborurilor este 29 octombrie, anul acesta. Începând de atunci, va mai fi doar un zbor săptămânal, în loc de două, de la Craiova către Barcelona, zborul fiind operat duminica. De pe 3 noiembrie, scade și frecvența curselor Craiova – Madrid, de la două la unul, zborul urmând să aibă loc în zilele de vineri. Totodată, începând cu 7 ianuarie 2018, vor fi doar șase zboruri Craiova – Londra Luton, în loc de șapte, iar joia nu se va mai zbura către această destinație. De pe 10 ianuarie 2018, va scădea și numărul zborurilor către Bologna și Roma Ciampino, de la trei la două, iar cursele vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă. Și zborurile către Bergamo vor suferi modificări, de pe 13 ianuarie, anul viitor. De pe Aeroportul din Craiova se va mai zbura de trei ori pe săptămână – miercurea, vinerea și duminica. Pentru cursele către Paris Beauvaix, Tel Aviv, Köln și Veneția Treviso, frecvența zborurilor rămâne nemodificată.

În martie se reintroduce numărul inițial de zboruri

Reprezentanții Wizz Air au anunțat că, odată cu introducerea orarului de vară 2018, de pe 25 martie, frecvența inițială va fi realuată. Astfel, în Barcelona și Madrid se va zbura, din nou, de două ori săptămânal. Către Milano vor fi reintroduse patru zboruri pe săptămână, către Roma – trei curse, iar către Londra Luton, șapte zboruri. Singura destinație care nu va fi reluată este Liverpool. Gazeta de Sud a solicitat un punct de vedere reprezentanților Wizz Air privind motivul reducerii numărului de zboruri, în următoarele luni, însă până la închiderea ediției nu am primit nici un răspuns.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS