Acasă Actualitate Olt: incendiu de prporții la o locuință din Drăgănești-Olt

Olt: incendiu de prporții la o locuință din Drăgănești-Olt

-

Pompierii de la Garda Stoenești au intervenit, sâmbătă, 26 august, în jurul orei 18.00, în orașul Drăgănești-Olt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la întreaga locuință.

Proprietara locuinței, în vârstă de 80 de ani, a suferit o intoxicație ușoară cu fum și a fost asistată la locul intervenției de echipajul SJA.

Pompierii au acționat mai bine de o oră pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar cu toate eforturile depuse, locuința, cu suprafața de aproximativ 65 de metri pătrați, acoperișul și bunurile din aceasta au fost distruse.

Cauza probabilă a incendiului este o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...