Acasă Actualitate Aglomerație pe Valea Prahovei: Se circulă cu 20Km/h

Aglomerație pe Valea Prahovei: Se circulă cu 20Km/h

-

Din cauza numărului mare de autoturisme, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1, între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, la ora transmiterii acestei ştiri circulându-se cu 20 de kilometri pe oră, potrivit Centrului Infotrafic,din Inspectoratul General al Poliţiei.

„Duminică, începând cu ora 13:00, din cauza numărului mare de autoturisme, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1, între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul către munte. La această oră se circulă cu o viteză medie de aproximativ 20 km/h”, conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, se estimează că, pe parcursul zilei de duminică, valorile se vor intensifica, mai ales pe sensul de mers către Capitală.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să adopte o conduită preventivă la volan şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei”, menţionează sursa precizată.

ȘTIRI VIDEO GdS