Acasă Actualitate Două handbaliste legitimate la Măgura Cisnădie, ranite într-un accident produs pe DN...

Două handbaliste legitimate la Măgura Cisnădie, ranite într-un accident produs pe DN 1

-

Două handbaliste brazilience, legitimate la echipa de primă divizie Măgura Cisnădie, au fost rănite într-un accident care a avut loc astăzi, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, în urma accidentului trei femei au fost rănite pe DN 1, la ieşirea din Şelimbăr.

„Trei persoane au leziuni uşoare în urma unui accident în curbă, la ieşirea din Şelimbăr spre Mohu, pe DN1. Cele trei persoane, policontuzionate, au fost transportate la spital cu autospeciala de transport victime multiple”, a declarat Nistor pentru Mediafax.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul a fost produs de o femeie, cetăţean brazilian, care a lovit maşina condusă de o altă femeie, din Olanda.

„Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Sunt trei femei rănite, toate cetăţeni străini”, a spus Welter. Potrivit unor surse, maşina condusă de una dintre sportive, o braziliancă, a lovit autoturismul condus de o femeie din Olanda, cele două şoferiţe şi încă o sportivă fiind rănite. Sportivele mergeau spre Cisnădie, acolo unde aveau programat, pentru sâmbătă, un meci în cadrul Ligii de Handbal.

Aceleaşi surse au declarat că maşina era condusă de Denoise Fachinello, iar cealaltă sportivă rănită este Larissa Inae Da Silva.

ȘTIRI VIDEO GdS

Google publică rapoarte detaliate privind deplasarea persoanelor

Google a publicat, astăzi, o primă versiune a rapoartelor privind mobilitatea populației în contextul pandemiei COVID-19. Aceste rapoarte oferă date privind schimbările în mobilitatea...