10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn poliţist catalan a ucis cu mitraliera patru atacatori care pregăteau un atentat în localitatea Cambrils

Un poliţist catalan a ucis cu mitraliera patru atacatori care pregăteau un atentat în localitatea Cambrils

Un poliţist a ucis singur patru dintre cei cinci atacatori care se pregăteau vineri dimineaţă să comită un atentat terorist în oraşul catalan Cambrils, potrivit unor surse citate de ziarul La Vanguardia. După cum informează HotNews.ro, poliţistul i-a secerat cu mitralieră pe cei patru islamişti radicalizaţi care se pregăteau să-l atace cu cuţite şi macetă.
Teroriştii au vrut să provoace vineri dimineaţă un carnagiu în micul oraş Cambrils după modelul din Barcelona, unde un alt terorist a intrat joi cu dubiţă în mulţime şi a ucis 13 oameni. Doar că, în curma ciocnirii cu o maşină de poliţie, automobilul în care se aflau cei cinci terorişti s-a răsturnat. În acel moment, cei cinci terorişti au ieşit din maşină înarmaţi cu arme albe (cuţite, pumnale şi macete).
Poliţistul a tras imediat cu puşcă-mitralieră şi a ucis 4 din cei 5 atacatori. Unul a reuşit să fugă şi să se ascundă într-un parc, înjunghiind o femeie care a şi murit. În cele din urmă, şi el a fost ucis de un alt poliţist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS