Acasă Actualitate Leul s-a depreciat în raport cu euro

Leul s-a depreciat în raport cu euro

-

Moneda naţională s-a depreciat, astăzi, în raport cu euro. Banca Naţională a României a afişat un curs de 4,58 de lei, mai mare cu 0,79 bani faţă de cel de ieri. Leul a pierdut teren şi în faţa dolarului american, până la un curs de 3,91 de bani, cu 1 ban peste cel din ziua precedentă. Potrivit BNR, francul elveţian a fost cotat la 4,04 lei, în creştere cu 3,5 bani. Gramul de aur s-a scumpit, astăzi, cu 2 lei şi 34 de bani, ajungând la 161,62 de lei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.