8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic intens pe A2 şi pe Centura Bucureştiului

Trafic intens pe A2 şi pe Centura Bucureştiului

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineaţă, traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers București – Constanța, dar și pe DN Centura București, către autostrada A2 (între Popești și Voluntari).

Le recomandăm conducătorilor auto să folosească și alte rute către Constanța, cum ar fi:

—DN2 București — Urziceni, DN2A Urziceni — Slobozia — Hârșova — Constanța;

—DN3 București — Lehliu — Călărași — traversare cu bacul spre Ostrov — Adamclisi — Constanța;

—DN3 București — Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară — Fetești — A2 Fetești — Cernavodă, DN22C Cernavodă — Murfatlar, DN3 Murfatlar — Constanța (cu mențiunea că este posibil să apară probleme de trafic la stația de taxare de la Fetești), se arată în comunicatul IGPR.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere (având în vedere că soarele se reflectă în parbriz și în carosabil), îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanța de siguranță în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, au mai anunţat poliţiştii. Aceşti au mai anunţat că circulația a început să se intensifice și pe DN1 București — Brașov şi că se va circula în coloană în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei (mai întâi pe sensul de mers către București, apoi și în sens invers).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS