11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIGPR: Traficul rutier pe A2 a scăzut în intensitate. Pe DN1 București - Brașov se circulă în coloană

IGPR: Traficul rutier pe A2 a scăzut în intensitate. Pe DN1 București – Brașov se circulă în coloană

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează că, la această oră, traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe autostrada A2, pe sensul de mers București – Constanța. Totodată, la stația de taxare de la Fetești nu mai sunt probleme de trafic. La ieșirea de pe autostrada A4, la intersecția cu DN39, nu mai există coloane de mașini.

În județul Constanța, pe DN39, se circulă cu viteză redusă între Tuzla și Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia. În Eforie-Nord, banda cu circulație reversibilă este deschisă pentru sensul de mers Constanța — Mangalia.

În schimb, circulația este intensă pe DN1 București — Brașov, potrivit IGPR. Se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu și între Sinaia și Bușteni. Pe sensul de mers Brașov — București, există coloană între limita cu județul Brașov și Bușteni.

Pe ruta alternativă dinspre Ploiești către Brașov, DN1A, se circulă în coloană între localitățile Măgurele și Vălenii de Munte (unde trecerile pentru pietoni sunt intens folosite).

În județul Argeș, pe DN7 Pitești – Râmnicu-Vâlcea, autovehiculele încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă, în zona Bascov – Valea Ursului. S-a format coloană de mașini pe sensul de mers către Vâlcea, inclusiv la ieșirea de pe autostrada A1 București – Pitești.

Tot pe DN7 Pitești – Râmnicu-Vâlcea se circulă cu viteză redusă în zonele Morărești (județul Argeș) și Aldești (județul Vâlcea).

Pe DN7C – Transfăgărășan se circulă îngreunat în zona Bâlea-Lac (unde parcările sunt pline).

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanța de siguranță în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp”, menţionează IGPR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS