27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoru Dinu Glăvan - suspendat din calitatea de membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști

Doru Dinu Glăvan – suspendat din calitatea de membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști

Consiliul Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) a decis suspendarea lui Doru Dinu Glăvan din calitatea de membru, la propunerea Comisiei de Onoare, Disciplină și Arbitraj, pentru „abateri foarte grave”, a anunțat UZPR.

„Potrivit Statutului UZPR, între două adunări generale, activitatea operativă, la sediul Uniunii este asigurată de Consiliul Director. Consiliul Director a decis realizarea unui audit intern, menit a răspunde întrebărilor justificate privind o serie de măsuri unilaterale luate de fostul președinte al UZPR, fără informarea și aprobarea conducerii colective. Consiliul Director al UZPR a dat mandat secretarului general al Uniunii, secondat de predecesorul său, să se ocupe de organizarea integrală a pregătirii viitoarei adunări generale, care va avea ordinea de zi stabilită de conducerea colectivă”, se arată într-un comunicat de presă remis sâmbătă Agerpres de UZPR.

Potrivit sursei citate, orice implicare a fostului președinte în pregătirea vreunei adunări generale este „nestatutară”. Decizia privind suspendarea lui Doru Dinu Glăvan a fost luată joi de Consiliul Director al UZPR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS