5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEchipa de fotbal din satul natal al lui Liviu Dragnea e noul FC Scorniceşti: transferă fotbalişti de Liga 1 şi dă salarii mai mari decât în prima divizie - Gazeta Sporturilor

Echipa de fotbal din satul natal al lui Liviu Dragnea e noul FC Scorniceşti: transferă fotbalişti de Liga 1 şi dă salarii mai mari decât în prima divizie – Gazeta Sporturilor

„Liviu Dragnea ridică noul Scornicești! Echipa din satul în care s-a născut șeful PSD a promovat în Liga a 3-a, transferă fotbaliști de Liga 1 și dă salarii mai mari ca în primul eșalon. Trupa va avea buget de 4 miliarde de lei vechi în tur și oferă salarii mai mari decât unele echipe de Liga 1”, scrie Gazeta Sporturilor intr-o investigatie publicata marti, preluată şi de HotNews.ro.
Satul Saelele din Teleorman este localitatea natala a lui Liviu Dragnea. Echipa Voința Saelele a promovat în Liga a 3-a. Este detinuta in acte de soferul lui Dragnea, Madalin Ionita, iar bugetul de 100.000 de euro ar fi asigurat de Valentin Dragnea, fiul presedintelui PSD, scrie Gazeta Sporturilor.
Investitiile in echipa din Saelele nu se opresc aici. Potrivit managerului echipei, fostul stelist Valentin Badea, echipa se va muta de anul viitor la Turnu Magurele, unde guvernul Romaniei investe inca de anul trecut, prin Ministerul Dezvoltarii, peste 16 milioane de lei intr-un nou stadion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS