Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat în trafic, pe autostrăzi, 13 șoferi care conduceau cu viteză excesivă, a informat, duminică, Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Șoferii au fost depistați sâmbătă pe autostrăzile A1, A2 și A3.

Conducătorii auto au fost sancționați contravențional, fiecare cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, totodată fiindu-le reținute permisele de conducere auto pentru 90 de zile.

Unul dintre aceștia, un bărbat de 37 de ani, circula pe Autostrada A2 București-Constanța, calea 1, cu viteza de 204 km/h, fiind filmat și înregistrat de aparatul radar.

Pe autostrada A3 Turda — Borș, polițiștii au depistat un bărbat de 37 ani din Târgu Mureș conducând un autoturism pe calea 2 cu viteza de 199 km/h.

Polițiștii rutieri le reamintesc șoferilor că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

AGERPRES

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.