Patru persoane au fost rănite duminică dimineață în urma unui accident petrecut pe DN1, în zona Perșani, în care au fost implicate două autoturisme, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, plt.maj Luiza Dănilă.

Răniții au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

La locul accidentului au intervenit pompieri cu o mașină de stingere, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță (SAJ) Brașov.

Tot duminică dimineață, pompierii au fost solicitați pe DN1, la Timișu de Jos, unde un autoturism a ieșit în decor, victima refuzând transportul la spital. La accidentul de la Timișu de Jos au fost trimise un echipaj de stingere și un echipaj SMURD de la Secția Predeal, potrivit sursei citate.

AGERPRES

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.