24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă a poliţiştilor din Iaşi după ce pe râul Prut au fost găsite cadavrele a două persoane

Anchetă a poliţiştilor din Iaşi după ce pe râul Prut au fost găsite cadavrele a două persoane

Mobilizare de forţe duminică dimineaţă în zona localităţii Bran,comuna Golăieşti din Iaşi. Pomperi, scafandri, poliţişti şi poliţişti de frontieră au fost alertaţi după ce pe râul Prut au fost găsite cadavrele a două persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Serviciile de intervenţie au fost anunţate printr-un apel la 112 că pe râul Prut pluteşte un cadavru, în zona localităţii Bran,comuna Golăieşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu o autospecială cu scafandri, o barcă, un echipaj EPA SMURD şi şapte subofiţeri din cadrul ISU Iaşi.

„Am fost sesizaţi că pe Prut pluteşte un cadavru în dreptul localităţii Bran din comuna Golăeşti. La scurt timp după ce corpul a fost scos din apă, la 300 de metri în amonte a fost găsită încă o persoană. Este vorba de doi bărbaţi de aproximativ 40 ani, respectiv 30 ani. Nu se ştie momentan de cât timp se aflau în apă. Cei doi nu au acte de identitate asupra lor”, a declarat maior Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS