Acasă Actualitate Exclusiv: Primăria Craiova preia cartierul chinezesc

Exclusiv: Primăria Craiova preia cartierul chinezesc

-

Chinezii de la firma Shandong Ningjian vor pleca de la cartierul chinezesc, după ce Primăria Craiova le-a respins o nouă solicitare de prelungire a termenului până la care trebuia să facă rost de banii necesari pentru continuarea lucrărilor abandonate acum doi ani. Shandong a cerut o prelungire cu încă 30 – 40 de zile pentru accesarea unui credit bancar, însă primăria a decis să nu aprobe această solicitare. Chinezii vor transfera gratuit către primărie șantierul cu lucrările efectuate până acum, Proiectul Tehnic, Studiul de Fezabilitate, detaliile de execuție și autorizația de construire. ”Ne cerem scuze pe această cale tuturor craiovenilor, în special celor peste 2.000 de familii înscrise pe listele de așteptare a primăriei, pentru această situație neplăcută”, se arată într-un comunicat de presă trimis GdS de Shandong Ningjian.

ȘTIRI VIDEO GdS

Pițurcă – temperat, Dragomir – încântat

Antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă, a asistat pe viu la recitalul elevului său din meciul cu Finlanda. Acesta a fost mulțumit de...

Dr. Riza a pierdut procesul cu Spitalul de Urgenţă

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, miercuri, să respingă acţiunea formulată de dr. Mugur Riza împotriva Spitalului de Urgenţă Craiova.