16.5 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate DNA a făcut mai multe percheziții la Guvern

DNA a făcut mai multe percheziții la Guvern

-

Procurorii anticorupție au făcut, ieri, între orele 15.00 – 19.00, percheziții în cinci birouri de la Guvern, într-un dosar în care cred că s-au comis infracțiuni. Dosarul este însă în fază incipientă, fapt pentru care DNA refuză să spună cine este vizat de anchetă.
Purtătorul de cuvânt al Direcției Naționale Anticorupție, Livia Săplăcan, a explicat la Europa FM, că perchezițiile realizate ieri au durat patru ore, iar procurorii au descins în mai multe birouri ale instituției publice vizate.
„Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București.
Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017″, a explicat oficialul DNA. Potrivit unor surse judiciare, instituţia vizată de anchetă este  Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.