O persoană şi-a pierdut viaţa şi şapte au fost rănite, dintre care trei sunt în stare critică, miercuri noaptea, în urma unui accident care a avut loc la un carusel de la Târgul de Stat al Ohio din localitatea Columbus. Persoana care şi-a pierdut viaţa este un tânăr de 18 ani, potrivit oficialilor din cadrul departamentului de pompieri, citaţi de abcnews. go.com.
Trei oameni răniți în incident sunt internați în stare critică, iar un deces a fost confirmat de către guvernatorul statului Ohio, John Kasich. Guvernatorul a cerut închiderea tuturor caruselelor, până ce vor avea loc inspecţii de siguranţă la Târgul de Stat al Ohio. Acesta a cerut şi deschiderea unei investigaţii cu privire la tragedia din Columbus. Caruselul implicat în accident este cunoscut sub numele de ”mingea de foc” şi presupune învârtirea pasagerilor în cercuri la viteze mari, fiind cunoscut drept ”afterburner” în mai multe bâlciuri din Europa.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.