Acasă Actualitate Directorul general al Loteriei Române a fost demis

Directorul general al Loteriei Române a fost demis

-

Ministerul Finanţelor l-a demis pe directorul general al Loteriei Române, Cezar Marius Pantea, informează Digi24, citat de HotNews. Acesta a fost înlocuit de ministrul Finanţelor cu omul de afaceri Silviu Carmaciu. Carmaciu este unic acţionar într-o firma şi, din 2009, secretar general al Asociaţiei Camera de Comerţ şi Industrie Austria. Potrivit Digi24, înlocuirea are loc chiar în momentul în care Loteria încearcă să schimbe întregul sistem informatic de operare a biletelor loto. Achiziţia pentru care Loteria ar fi dispusă să plătească peste 7 milioane de euro a fost suspendată după prezentarea la România furată a detaliilor licitaţiilor la care participa o singură firma.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.