Acasă Actualitate Patru noi vicepreşedinţi la conducerea ANAF

Patru noi vicepreşedinţi la conducerea ANAF

-

Agenția Naţională de Administrare are, începând de ieri, patru noi vicepreşedinţi. Numirile survin în urma deciziilor prim-ministrului României, publicate în Monitorul Oficial nr. 579 din 20 iunie, scrie ANAF într-un comunicat. Potrivit economica.net, Daniel Mihail Tudor este noul vicepreședinte coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, cu rang de subsecretar de stat. Domnul Tudor dispune de o vastă experiență în domeniul financiar-fiscal. Anterior numirii a ocupat funcția de director executiv adjunct inspecție fiscală la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București.
Daniel Florin Anghel îl înlocuiește în funcția de vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat și coordonator al activității de colectare a veniturilor publice, pe domnul Sorin Cristian Giuvelea. Anterior numirii, a ocupat funcții de șef administrație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București
Bogdan – Nicolae Stan a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF, coordonator al activității de inspecție fiscală. A ocupat funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și dispune de o experiență profesională amplă în domeniul inspecției fiscale, exercitată în funcții de conducere atât la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cât și la Direcția Generală a Finanțelor Publice Ilfov.
Nicolae Pietrăreanu este noul vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, coordonator al Direcției Generale a Vămilor. A ocupat funcții importante în cadrul Vămii românești precum cea de director al Biroului Vamal Constanța Sud – Agigea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Activitatea unei braserii, suspendată din cauza lipsei igienei

DSVSA Olt a controlat, în cursul lunii octombrie 2019, 303 obiective, închizând o braserie și aplicând două sancțiuni contravenționale și 13 avertismente.

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...