Acasă Actualitate Gheorghe Piperea, numit consilier onorific al premierului

Gheorghe Piperea, numit consilier onorific al premierului

-

Premierul Mihai Tudose l-a numit joi pe avocatul Gheorghe Piperea drept consilier onorific pe chestiuni de fiscalitate, banking, piaţă de capital şi insolvenţă, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, informează HotNews.ro.
Piperea este un avocat care şi-a câştigat notoritatea prin declanşarea unor procese colective împotriva unor bănci acuzate că au impus clauze incorecte clienţilor. De asemenea, Piperea este unul dintre criticii constanţi ai BNR.
Piperea a fost numit în această funtie după demiterea lui Eugen Teodorovici, senator PSD şi fost ministru al finanţelor. Acesta a fost demis din funcţia de consilier onorific al premierului, la doar 10 zile de la numire, după ce a declarat că nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, şi a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tomas Ryde: Am jucat fantastic în prima repriză

La finalul duelului cu Rusia, selecționerul Tomas Ryde a acuzat arbitrajul din repriza a doua. Totodată, acesta a exlicat prestaţia slabă a...

Băsescu: PSD nu își revine din șoc!

Traian Băsescu spune că PSD nu își revine din șocul alegerilor prezidențiale pentru că, deși a mărit salariile și pensiile, a pierdut...