Acasă Actualitate Dan Voiculescu află marţi dacă poate fi eliberat condiţionat

Dan Voiculescu află marţi dacă poate fi eliberat condiţionat

-

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor decide, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat, informeaza HotNews.ro. Omul de afaceri se afla de vineri dupa-amiaza internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde ar urma sa fie supus unei intervenii chirurgicale, potrivit unor surse medicale.
La primul termen de judecata a contestatiei procurorilor anticoruptie la decizia de eliberare conditionata, instanta a decis sa amane pronuntarea, deoarece are “nevoie de timp pentru a delibera”.
Pe 8 iunie, Judecatoria Sectorului 5 a decis ca Voiculescu poate fi eliberat conditionat. Procurorul DNA prezent  la procesul de la Judecatoria sectorului 5 a afirmat, in fata magistratilor, ca omul de afaceri este „un profitor al carentelor legislative”, ca nu exista dovezi ca acesta ar fi redactat lucrarile stiintifice in penitenciar.
El a adaugat ca Dan Voiculescu nu a fost trecut din regimul inchis in semideschis pe intreaga perioada a detentiei, lucru care arata ca acesta nu a dat semne de indreptare.
In replica, avocatul acestuia a aratat ca afirmatiile procurorului DNA sunt nefondate.
Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.