Acasă Actualitate Dolj: Șofer depistat că a consumat marijuana

Dolj: Șofer depistat că a consumat marijuana

-

Un tânăr din Craiova a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier conducând  autovehiculul sub influența unor substanţe psihoactive, respectiv marijuana. Pe numele șoferului în cauză polițiștii au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive , respectiv pentru deținerea unor produse sau  substanțe toxice.
 
          În noaptea de 15/16.07.2017, în jurul orei 00:18, cu ocazia unei acțiuni organizate la nivelul Poliției Municipiului Craiova, un echipaj din cadrul Biroului Rutier l-a depistat pe S. Mihai Andrei,  26 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe str. România Muncitoare din localitate, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la SCJU Craiova- Sectia UPU.
La aceasta unitate spitalicească i-au fost prelevate mostre biologice.
La controlul efectuat în autoturism, s-a găsit în portiera din partea  stânga faţă o bucată de hârtie, în care se găseau fragmente vegetale de culoare verde.
Conducătorul auto a declarat că fragmentele vegetale de culoare verde sunt de marijuana şi le deţine în vederea consumului propriu.
Polițiștii au întocmit pe numele persoanei în cauză acte premergătoare săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive , respectiv pentru deținerea unor produse sau  substanțe toxice.
 
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.