Acasă Actualitate O nouă lucrare semnată și de Mihai Tudose, suspectată de plagiat

O nouă lucrare semnată și de Mihai Tudose, suspectată de plagiat

-

O nouă lucrare, semnata de actualul premier Mihai Tudose, este suspectată de plagiat, informează stiri.tvr.ro. Chiar Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare va verifica modul în care actualul premier a dobândit titlul de doctor și lucrările scrise în perioada doctorală.
Decizia vine în urma unei sesizări a jurnaliştilor de la cotidianul România Liberă, care reclamă conţinutul unei cărţi publicate de Editura Academiei Naţionale de Informaţii din subordinea SRI.
Potrivit jurnaliştilor, Mihai Tudose, împreună cu alţi trei colegi, ar fi plagiat 220 din cele 368 de pagini ale cărţii publicate pe vremea când era doctorand. Este cea de-a doua suspiciune de plagiat pentru Tudose. În primul caz, este acuzat că ar fi plagit în teza de doctorat.
Politicianul a depus anul trecut o cerere de renunţare la titlul de doctor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...