Acasă Actualitate Prima şedinţă a noului Guvern are loc astăzi

Prima şedinţă a noului Guvern are loc astăzi

-

Prima şedinţa a Guvernului condus de Mihai Tudose are loc vineri, la o zi după votul de încredere primit din partea Parlamentului. Miniştrii se reunesc vineri dimineaţă la Palatul Victoria pentru o şedinţa pregătitoare, urmând că prima şedinţa oficială să aibă loc la orele prânzului, cel mai probabil de la ora 13:00, iar pe ordinea de zi s-ar putea afla o serie de ordonanţe de urgenţă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.