16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateContinuă lupta cu flăcările la Balotești

Continuă lupta cu flăcările la Balotești

Continuă lupta cu flăcările care au distrus o fabrică de mobilă și depozitul ei din comuna ilfoveană Balotești. Opt autospeciale au fost mobilizate, toată noaptea, pentru a ține focul sub control și a mai stinge din focarele de incendiu. Intervenția pompierilor este îngreunată de lipsa hidranților şi de terenul accidentat. Spațiile nu aveau autorizație de la ISU, deși patronul societății a fost amendat de mai multe ori.

La lumina zilei se vede dezastrul lăsat în urmă de flăcările înalte de 10 metri, care au izbucnit marți. Hala este mistuită de flăcări – tot ce era în ea a fost distrus de flăcări. În acest moment, mai există focare pe care pompierii încearcă să le stingă. Fumul degajat este destul de redus în acest moment și nu mai pune niciun fel de pericol.
Fabrica de mobilă funcționa într-o hală de aproximativ 8.000 de metri pătrați.

Comisarii de la Garda de Mediu spun că fumul gros care s-a răspândit deasupra localităţii nu conţine substanţe periculoase. În schimb, pompierii susţin că firma a fost controlată de mai multe ori și a fost sancționată pentru nereguli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS