11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta: Moţiunea de cenzură nu va trece. Mai mult de 13 parlamentari nu o vor vota

Ponta: Moţiunea de cenzură nu va trece. Mai mult de 13 parlamentari nu o vor vota

Secretarul general Guvernului, Victor Ponta, a declarat, marţi, la Parlament, că moţiunea împotriva Guvernului Grindeanu nu va trece de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, având în vedere că UDMR nu o susţine, iar 13 parlamentari PSD nu o vor vota, context în care, joi, miniştrii vor participa la şedinţa Executivului, informează HotNews.ro.
„Moţiunea nu va trece şi atunci joi avem o şedinţa normală şi eu sunt convins că vin toţi miniştrii”, a afirmat Ponta, adăugând că a vorbit cu 246 de parlamentari PSD-ALDE şi că mai mult de 13 dintre ei nu vor susţine moţiunea, simţindu-se optimist că sunt chiar mai mulţi.
„Cu 246 am vorbit. Mai mult de 13 (n.r. – nu vor susţine moţiunea). V-a zis domnul Tăriceanu 17, eu sunt mai optimist decât domnul Tăriceanu”, a precizat Ponta.
Ponta a adăugat că mai sunt 19 ore până la votul pe moţiune, interval în care se poate ajunge la o soluţie „raţională”.
Ponta a fost marţi, la Parlament, la biroul pe care îl are că preşedinte al Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor, unde au mai venit Daniel Constantin, Eugen Teodorovici, Sorin Câmpeanu, Mircea Banias, Alin Văcaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS