Acasă Actualitate Mesajul #rezist, folosit de câţiva protestatari în faţa ÎCCJ, înainte de procesul...

Mesajul #rezist, folosit de câţiva protestatari în faţa ÎCCJ, înainte de procesul lui Liviu Dragnea

-

Câteva persoane, care au pancarte cu mesajul #rezist, s-au strâns, marţi, în faţa sediului instanţei supreme, unde au fost termene în mai multe procese mediatitare precum cel al ÎPS Teodosie, al lui Călin Popescu Tăriceanu sau al lui Gabriel Oprea. Şedinţa în cazul lui Liviu Dragnea, în desfăşurare. informează Mediafax.

Oamenii au adus pancarte sau steaguri cu mesajul #rezist, mesaj folosit de protestatarii din Piaţa Victoriei, dar şi afişe cu mesaje pentru ÎPS Teodosie care s-a prezentat, marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru un termen în dosarul în care este acuzat, alături de alte persoane, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Tot la ICCJ au avut termene, marţi, Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriel Oprea. După ce s-a terminat şedinţa în cazul lui Gabriel Oprea şi acesta a părăsit sala de judecată, protestatarii l-au huiduit.

În desfăsurare este şedinţa de judecată din dosarul în care este judecat, printre alţii, preşedintele PSD Liviu Dragnea, acesta nefiind prezent la instanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se dădeau drept polițiști și jefuiau străini

Patru bărbaţi care se dădeau drept poliţişti şi jefuiau străini au fost prinşi în flagrant duminică, după ce solicitaseră unui cetăţean italian...