21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUSR cere alegeri anticipate

USR cere alegeri anticipate

Uniunea Salvaţi România (USR) cere alegeri anticipate pentru rezolvarea crizei declanşate de retragerea sprijininului politic al coaliţiei PSD-ALDE pentru Guvern, informează HotNews.ro. „Liderii coaliţiei PSD-ALDE catapultează România într-o criză politică pentru a-şi satisface interesele pur personale din sfera penală. Alegerile anticipate reprezintă singură soluţia decentă în această situaţie”, se arată într-un comunicat USR.
„Constatăm că, cel puţin aparent, nedezvoltarea suficientă a relaţiilor cu Rusia a determinat CPExul PSD să îi spună „konieţ” lui Grindeanu dar acesta le-a răspuns cu „niet”. Ţine de consecvenţă politică faptul că evaluarea activităţii unui Guvern care şi-a atras eticheta de #noapteacahotii să fie realizată de către Darius Vâlcov, un specialist în întâlniri nocturne cu iz penal şi capitonarea pereţilor cu tablouri de provenienţă ilicită”, se mai arată în comunicat.
USR arată că mizele reale ale evenimentelor recente sunt „încercările nereuşite de a submina demersurile anticorupţie care i-au dus la exasperare pe cei doi preşedinţi cu probleme penale de la PSD şi ALDE. Liviu Dragnea pedepseşte Guvernul Grindeanu pentru eşecul planului de subminare a Justiţiei”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS