Acasă Actualitate USR cere alegeri anticipate

USR cere alegeri anticipate

-

Uniunea Salvaţi România (USR) cere alegeri anticipate pentru rezolvarea crizei declanşate de retragerea sprijininului politic al coaliţiei PSD-ALDE pentru Guvern, informează HotNews.ro. „Liderii coaliţiei PSD-ALDE catapultează România într-o criză politică pentru a-şi satisface interesele pur personale din sfera penală. Alegerile anticipate reprezintă singură soluţia decentă în această situaţie”, se arată într-un comunicat USR.
„Constatăm că, cel puţin aparent, nedezvoltarea suficientă a relaţiilor cu Rusia a determinat CPExul PSD să îi spună „konieţ” lui Grindeanu dar acesta le-a răspuns cu „niet”. Ţine de consecvenţă politică faptul că evaluarea activităţii unui Guvern care şi-a atras eticheta de #noapteacahotii să fie realizată de către Darius Vâlcov, un specialist în întâlniri nocturne cu iz penal şi capitonarea pereţilor cu tablouri de provenienţă ilicită”, se mai arată în comunicat.
USR arată că mizele reale ale evenimentelor recente sunt „încercările nereuşite de a submina demersurile anticorupţie care i-au dus la exasperare pe cei doi preşedinţi cu probleme penale de la PSD şi ALDE. Liviu Dragnea pedepseşte Guvernul Grindeanu pentru eşecul planului de subminare a Justiţiei”.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.