Acasă Actualitate Ministrul de Finanţe şi-a depus demisia dar îşi va exercita mandatul până...

Ministrul de Finanţe şi-a depus demisia dar îşi va exercita mandatul până la publicarea deciziei în Monitorul Oficial

-

Viorel Ştefan şi-a depus demisia din funcţia de ministru de Finanţe la şedinţa PSD de miercuri, dar va continua să-şi exercite mandatul până la publicarea deciziei în Monitorul Oficial, informează HotNews.ro.
Ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, şi-a depus demisia din funcţie în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD din dată de 14 iunie, informează Ministerul Finanţelor într-un comunicat remis joi, precizând totodată că el va continuă să îşi exercite mandatul până la publicarea deciziei de eliberare din funcţie în Monitorul Oficial.
„În acest moment, este important că toate instituţiile statului să îşi desfăşoare activitatea normal, iar responsabilitatea ministerului pe care îl conduc este să asigure finanţarea funcţionarii sistemului public. Este un semnal de continuitate şi de stabilitate pe care vreau să îl transmit atât mediului de afaceri, cât şi instituţiilor internaţionale. Democraţia din România este destul de matură pentru că o criză politică să nu afecteze economia ţării”, afirmă ministrul Viorel Ştefan, citat în comunicat.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.