22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLucrări pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti

Lucrări pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti

Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, se vor executa, astăzi până la ora 13.00, lucrări de asfaltare şi frezare asupra carosabilului pe tronsonul kilometric 20-30, iar circulaţia se va desfăşura pe benzile numărul unu şi cea de urgenţă, potrivit unui comunicat al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În continuare, în intervalul orar 13:00-17:00, pe banda a doua a sensului de mers către capitală, se vor executa lucrări similare pe tronsonul kilometric 80-94, circulaţia desfăşurându-se tot pe benzile numărul unu şi cea de urgenţă.
De asemenea, până la ora 21:00, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, se vor executa lucrări de asfaltare şi frezare asupra carosabilului pe tronsonul kilometric 102-105, iar circulaţia se va desfăşura pe benzile numărul unu şi cea de urgenţă.
Șoferii sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS